Winkelwagen 0
Anti Allergie

Online Specialist in Allergie Oplossingen - Tot 50% Korting via Zorgverzekeraar

Carelastin Neusspray bij Hooikoorts

Carelastin neusspray is een effectief middel tegen symptomen van hooikoorts. Het bevat azelastine, een antihistaminicum dat allergische reacties vermindert. Deze neusspray verlicht snel de symptomen zoals niezen, jeuk en een loopneus.

De werking van Carelastin begint binnen 15 minuten na toediening en kan tot 12 uur aanhouden. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. De toediening is eenvoudig en de neusspray wordt direct in de neus gebruikt.

Carelastin is ideaal voor personen die last hebben van seizoensgebonden allergieën. Het is belangrijk om de instructies voor gebruik zorgvuldig te volgen voor een optimale effectiviteit en het vermijden van bijwerkingen.

Cetirizine Allergie Tabletten

Cetirizine tabletten zijn een populaire keuze voor de behandeling van allergieën zoals hooikoorts, huisstofmijt en dierenallergieën. Cetirizine is een antihistaminicum dat helpt bij het onderdrukken van allergische symptomen zoals jeuk, niezen en een loopneus.

De tabletten zijn over het algemeen veilig en effectief voor dagelijks gebruik. Ze werken binnen ongeveer een uur en de effecten kunnen tot 24 uur aanhouden. Cetirizine is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Deze tabletten zijn een goede optie voor mensen die een langdurige verlichting van allergie symptomen nodig hebben zonder frequent medicijngebruik. Zoals bij alle medicijnen, is het belangrijk om de aanwijzingen op de verpakking te volgen.

Cetomacrogol Vaselinecrème 20% 100gram

Cetomacrogol Vaselinecrème is een hydraterende crème die wordt gebruikt voor de behandeling van droge huid en huidaandoeningen zoals eczeem. De crème bevat 20% vaseline, wat helpt om de huid te beschermen en vocht vast te houden.

Deze crème is bijzonder effectief voor het verlichten van jeuk en irritatie veroorzaakt door droogheid. Het is geschikt voor regelmatig gebruik en kan worden aangebracht op alle delen van het lichaam, inclusief het gezicht.

De crème is gemakkelijk aan te brengen en wordt snel door de huid opgenomen, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik. Het is belangrijk om de crème regelmatig aan te brengen voor het beste resultaat.

Cromoglicaat Allergie Neusspray

Cromoglicaat neusspray is een preventief middel tegen allergieën, zoals hooikoorts. Het werkt door het stabiliseren van mestcellen, waardoor de afgifte van histamine wordt verminderd. Dit helpt om allergische reacties te voorkomen.

De neusspray is vooral effectief als deze voorafgaand aan het allergeenseizoen wordt gebruikt. Het kan enkele dagen duren voordat de volledige werking optreedt, dus tijdig beginnen is belangrijk.

Cromoglicaat neusspray is geschikt voor langdurig gebruik en heeft weinig bijwerkingen. Het is een goede keuze voor mensen die preventieve maatregelen tegen allergieën willen nemen.

Cromoglicaat Hooikoorts Oogdruppels

Cromoglicaat oogdruppels zijn een effectieve behandeling voor oogallergieën zoals hooikoorts. Ze verminderen jeuk, roodheid en zwelling van de ogen. Cromoglicaat werkt door het stabiliseren van de mestcellen in de ogen.

Deze oogdruppels zijn bijzonder nuttig voor mensen die last hebben van seizoensgebonden allergieën. Ze bieden snelle verlichting en kunnen meerdere keren per dag gebruikt worden.

Regelmatig gebruik van cromoglicaat oogdruppels kan helpen bij het beheersen van allergische symptomen. Het is belangrijk om de instructies voor gebruik zorgvuldig te volgen voor het beste resultaat.

HYLO-COMOD® Bevochtigende Oogdruppels

HYLO-COMOD® oogdruppels zijn ontworpen om droge, geïrriteerde ogen te hydrateren en te verzachten. Deze druppels bevatten hyaluronzuur, een natuurlijke vochtinbrengende stof die helpt bij het behoud van vocht in de ogen.

Deze oogdruppels zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen worden gebruikt door mensen die contactlenzen dragen. Ze bieden langdurige verlichting en comfort voor droge ogen.

HYLO-COMOD® is vrij van conserveringsmiddelen en daardoor zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen of die gevoelig zijn voor irritaties. Regelmatig gebruik kan de algehele gezondheid van de ogen verbeteren.

Loratadine 10mg 30 Stuks

Loratadine is een antihistaminicum dat wordt gebruikt voor de behandeling van allergieën zoals hooikoorts, huisstofmijt en dierenallergieën. Het helpt bij het verlichten van symptomen zoals jeuk, niezen en een loopneus.

Deze tabletten zijn effectief en beginnen binnen een uur na inname te werken. De werking kan tot 24 uur duren, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Loratadine is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Het wordt goed verdragen en heeft over het algemeen weinig bijwerkingen, waardoor het een goede keuze is voor langdurige behandeling van allergieën.

Crèmes bij Allergisch Eczeem

Crèmes voor allergisch eczeem zijn ontworpen om de droge, jeukende huid te hydrateren en te kalmeren. Deze crèmes bevatten vaak ingrediënten zoals corticosteroïden, die helpen ontstekingen en jeuk te verminderen.

Deze crèmes zijn effectief bij regelmatig gebruik en kunnen worden toegepast op de aangetaste gebieden van de huid. Ze helpen de huidbarrière te herstellen en verminderen het risico op infecties.

Het is belangrijk om de aanwijzingen voor gebruik te volgen en de crème consistent aan te brengen voor de beste resultaten. Overleg met een arts is aanbevolen om de meest geschikte crème voor uw specifieke huidaandoening te vinden.

Oogdruppels tegen Jeukende Ogen

Oogdruppels tegen jeukende ogen bieden snelle verlichting van symptomen veroorzaakt door allergieën. Ze bevatten vaak antihistaminica of andere actieve ingrediënten die jeuk, roodheid en zwelling verminderen.

Deze oogdruppels zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden snelle verlichting. Ze zijn ideaal voor mensen met seizoensgebonden allergieën of die regelmatig last hebben van geïrriteerde ogen.

Regelmatig gebruik kan helpen om de symptomen onder controle te houden. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking zorgvuldig te volgen voor het beste resultaat.

Neussprays tegen Loopneus/Niezen/Dichtzittende Neus

Neussprays zijn effectief in het verlichten van symptomen zoals een loopneus, niezen en een dichtzittende neus. Ze kunnen ingrediënten bevatten zoals antihistaminica of decongestiva die helpen bij het verminderen van de zwelling van neusslijmvliezen.urige verlichting van symptomen. Langdurig gebruik van sommige neussprays kan echter leiden tot reboundcongestie, dus het is belangrijk om de aanbevolen gebruiksduur niet te overschrijden.

Neussprays zijn een praktische oplossing voor snelle verlichting, maar het is belangrijk om de juiste soort te kiezen op basis van uw symptomen en om de aanwijzingen zorgvuldig te volgen.

Tabletten tegen Allergie

Allergietabletten, zoals cetirizine, loratadine en fexofenadine, bieden effectieve verlichting van allergische symptomen. Deze tabletten werken door het blokkeren van de werking van histamine, een stof die het lichaam aanmaakt tijdens een allergische reactie.

Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bieden langdurige verlichting van symptomen zoals niezen, jeukende ogen, loopneus en huiduitslag. De meeste van deze tabletten werken binnen een uur en de effecten kunnen tot 24 uur aanhouden.

Allergietabletten zijn over het algemeen veilig en worden goed verdragen. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en met een arts te overleggen als u andere medicijnen gebruikt.

Middelen tegen Jeuk

Middelen tegen jeuk, zoals antihistamine crèmes of orale antihistaminica, zijn ontworpen om jeuk veroorzaakt door allergieën, insectenbeten, of huidaandoeningen te verlichten. Ze werken door de werking van histamine in het lichaam te blokkeren.

Deze middelen bieden snelle verlichting van jeuk en zijn beschikbaar in verschillende vormen, waaronder crèmes, lotions, en tabletten. Ze zijn bijzonder nuttig bij het beheersen van jeuk zonder de huid te beschadigen door krabben.

Het is belangrijk om de instructies voor gebruik te volgen en indien nodig een arts te raadplegen voor het beste advies over het juiste middel tegen jeuk voor uw specifieke situatie.