Winkelwagen 0

Leveringsvoorwaarden

Medicijnlevering naar Slowakije

Wij bieden medicijnleveringsservices naar de meeste landen, inclusief Slowakije. Nadat uw bestelling door onze apotheek is ontvangen, wordt deze verwerkt en verzonden via betrouwbare bezorgdiensten zoals EMS, UPS, Deutsche Post of andere gecertificeerde partners. Onze standaardoptie omvat verzending via gewone post of geregistreerde luchtpost, met de mogelijkheid van extra kosten voor verzending en handling.

Leveringstijdframe

Afhankelijk van de gekozen leveringsoptie bedraagt de gemiddelde levertijd tussen de 4 en 13 werkdagen. U wordt op de hoogte gebracht van eventuele problemen met betrekking tot uw bestelling en ontvangt een bevestigingse-mail wanneer uw bestelling is verzonden. In geval van vertraging buiten het vermelde tijdsbestek, neem dan contact met ons op voor verdere afhandeling van de situatie.

Douaneheffingen en Belastingen

Let op dat wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor douaneactiviteiten. De klant is verantwoordelijk voor alle douaneheffingen en belastingen die van toepassing kunnen zijn binnen zijn of haar land.