Winkelwagen 0
Antabuse Generiek kopen zonder recept in Nederland - Disulfiram online bestel

Antabuse Generiek kopen zonder recept in Nederland - Disulfiram online bestel

Antabuse Generiek is een medicijn dat disulfiram bevat en wordt gebruikt om alcoholverslaving te behandelen. Het veroorzaakt onaangename bijwerkingen zoals misselijkheid en braken wanneer alcohol wordt geconsumeerd, wat ontmoedigt om te drinken tijdens de behandeling.

Actief bestanddeel: Disulfiram

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Antabuse Generiek

Belangrijke Kenmerken van Antabuse Generiek
Kenmerk Beschrijving
Actief Ingrediënt Disulfiram
Dosering Begin met 500 mg, daarna aanpassen op basis van behoefte en tolerantie
Werkingsduur 48 tot 72 uur na inname
Effecten Creëert aversie tegen alcohol door onaangename reacties bij consumptie

Wat is Antabuse Generiek?

Antabuse Generiek, bekend onder de generieke naam disulfiram, is een medicijn ontworpen om alcoholafhankelijkheid te behandelen. Het helpt bij het creëren van een fysieke aversie tegen alcohol door een interactie die leidt tot onaangename effecten wanneer alcohol wordt geconsumeerd. Dit medicijn is een cruciale stap in het traject van herstel voor veel patiënten die worstelen met alcoholisme.

Het wordt gebruikt als onderdeel van een alomvattend behandelingsprogramma dat counseling en ondersteuning omvat. Antabuse Generiek is geen genezing voor alcoholisme, maar werkt als een krachtige belemmering tegen het drinken van alcohol door het veroorzaken van reacties zoals hoofdpijn, misselijkheid, braken en andere ongemakken wanneer alcohol wordt ingenomen.

Disulfiram, het actieve ingrediënt in Antabuse Generiek, werkt door de normale afbraak van alcohol in het lichaam te verstoren. Hierdoor hopen bepaalde chemicaliën zich op, wat leidt tot onaangename fysieke reacties. Deze reacties dienen als een sterke herinnering om geen alcohol te consumeren en helpen de gebruiker om een alcoholvrij leven te leiden.

Hoe Werkt Antabuse Generiek?

Antabuse Generiek werkt door het enzym aldehyde dehydrogenase te blokkeren, een sleutelenzym in het metabolisme van alcohol. Wanneer een persoon die Antabuse heeft ingenomen alcohol drinkt, wordt het afbraakproces van ethanol gehinderd. Dit resulteert in een toename van de concentratie van acetaldehyde, een tussenproduct van de afbraak van alcohol, in het bloed.

De verhoogde niveaus van acetaldehyde leiden tot onmiddellijke en onaangename effecten, waaronder gezichtsroodheid, misselijkheid, braken, tachycardie, hoofdpijn en algemene malaise. Deze symptomen kunnen variëren in intensiteit, maar zijn over het algemeen zeer ongemakkelijk, waardoor de wens om alcohol te drinken afneemt.

Deze fysieke reacties beginnen meestal binnen 10 tot 30 minuten na alcoholconsumptie en kunnen enkele uren duren. De angst voor deze onaangename reacties motiveert gebruikers om af te zien van alcoholgebruik. Dit maakt Antabuse Generiek een effectief hulpmiddel in de vroege stadia van herstel van alcoholisme.

Voordelen van Antabuse Generiek

Antabuse Generiek biedt verschillende voordelen in de strijd tegen alcoholafhankelijkheid. Ten eerste, het biedt een sterke fysieke afschrikmiddel tegen alcoholconsumptie, wat helpt om het risico van terugval te verminderen. Door het creëren van een directe associatie tussen alcoholinname en onaangename fysieke reacties, helpt het medicijn mensen om bewuste keuzes te maken over hun alcoholgebruik.

Daarnaast is Antabuse Generiek een nuttig hulpmiddel in combinatie met andere behandelingsvormen, zoals therapie en steungroepen. Het werkt als een deel van een alomvattend behandelplan, waardoor de gebruiker zich kan richten op herstel zonder de constante strijd tegen de verleiding om te drinken.

Tenslotte, Antabuse Generiek is relatief eenvoudig in gebruik en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt. De dosering kan worden aangepast om de beste balans te vinden tussen effectiviteit en minimale bijwerkingen, wat het voor veel gebruikers een haalbare optie maakt.

Gebruiksaanwijzing van Antabuse Generiek

Antabuse Generiek dient strikt volgens voorschrift te worden gebruikt. Het wordt meestal eenmaal daags ingenomen, en de dosering kan variëren afhankelijk van de individuele respons en behoeften van de patiënt. De aanvangsdosis is vaak 500 mg per dag, maar kan worden verlaagd tot 250 mg of aangepast na overleg met een arts.

Het is belangrijk om Antabuse Generiek niet te gebruiken in combinatie met alcohol of binnen 12 uur na alcoholconsumptie. Patiënten moeten ook op de hoogte zijn van verborgen bronnen van alcohol in producten zoals mondwater, sommige sauzen, en parfums, aangezien zelfs kleine hoeveelheden alcohol een reactie kunnen uitlokken.

Consistent gebruik van Antabuse Generiek is cruciaal voor effectiviteit. Het moet elke dag op hetzelfde tijdstip worden ingenomen om een stabiel niveau van het medicijn in het lichaam te handhaven. Patiënten moeten hun arts raadplegen alvorens te stoppen met het gebruik van het medicijn.

Contra-indicaties en Voorzorgsmaatregelen

Antabuse Generiek is niet geschikt voor iedereen. Het mag niet worden gebruikt door personen met bepaalde medische aandoeningen, zoals ernstige hartziekte, leveraandoeningen, of psychische problemen zoals psychose. Het is ook gecontra-indiceerd bij zwangere vrouwen en tijdens borstvoeding.

Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met diabetes, schildklierproblemen, epilepsie, of nierziekte. Het is ook belangrijk om de arts te informeren over alle andere medicijnen, supplementen of kruiden die worden gebruikt, aangezien er interacties kunnen zijn met Antabuse Generiek.

Regelmatige medische controle, inclusief leverfunctietesten, is aanbevolen tijdens het gebruik van Antabuse Generiek. Dit helpt bij het vroegtijdig opsporen van eventuele bijwerkingen of complicaties die kunnen optreden.

Bijwerkingen van Antabuse Generiek

Antabuse Generiek kan bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen ze ervaart. Veelvoorkomende bijwerkingen zijn vermoeidheid, hoofdpijn, metaalachtige of knoflookachtige smaak in de mond, en huiduitslag. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen na verloop van tijd.Antabuse Generiek kan bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen ze ervaart. Veelvoorkomende bijwerkingen zijn vermoeidheid, hoofdpijn, metaalachtige of knoflookachtige smaak in de mond, en huiduitslag. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen na verloop van tijd.

Sommige gebruikers kunnen ernstigere bijwerkingen ervaren, zoals leverproblemen, ernstige vermoeidheid, donkere urine, geelzucht, ernstige diarree, of veranderingen in het gezichtsvermogen. Als deze symptomen optreden, is het belangrijk om onmiddellijk medische hulp te zoeken. Bovendien moet de patiënt altijd een arts raadplegen als hij/zij ongewone symptomen of bijwerkingen ervaart tijdens het gebruik van Antabuse Generiek.

Interacties met Andere Medicijnen

Antabuse Generiek kan interacties hebben met bepaalde medicijnen, wat de effectiviteit ervan kan beïnvloeden of leiden tot ongewenste bijwerkingen. Het is belangrijk om een arts te informeren over alle medicijnen, inclusief voorgeschreven medicijnen, vrij verkrijgbare medicijnen, en kruidensupplementen die worden gebruikt.

Bekende interacties omvatten medicijnen zoals anticoagulantia, bepaalde antidepressiva, sommige hartmedicijnen, en bepaalde antibiotica. Alcoholhoudende producten en sommige voedingsmiddelen kunnen ook interacties veroorzaken. Patiënten moeten altijd een arts raadplegen voordat ze nieuwe medicijnen of supplementen starten tijdens het gebruik van Antabuse Generiek.

Veelgestelde Vragen over Antabuse Generiek

Veelgestelde vragen over Antabuse Generiek omvatten vragen over de effectiviteit, veiligheid, bijwerkingen en de duur van de behandeling. Patiënten zijn vaak benieuwd hoe snel ze effecten kunnen verwachten, hoe lang ze het medicijn moeten gebruiken, en wat ze moeten doen als ze een dosis missen of als ze alcohol hebben geconsumeerd tijdens de behandeling.

Antabuse Generiek is ontworpen voor langdurig gebruik, en de duur van de behandeling kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften en respons. Het is cruciaal om nauw samen te werken met een zorgverlener om ervoor te zorgen dat het medicijn veilig en effectief wordt gebruikt.

Bestel Antabuse Generiek Online Zonder Recept

Antabuse Generiek kan online worden besteld bij erkende apotheken zonder recept. Dit biedt gemak en privacy voor gebruikers. Echter, het is belangrijk om te kopen bij betrouwbare bronnen om te zorgen voor de authenticiteit van het medicijn.

Voordat u Antabuse Generiek bestelt, wordt geadviseerd om een medisch consult te ondergaan om te bepalen of het medicijn geschikt is voor uw situatie. Patiënten moeten zich bewust zijn van de potentiële risico's en voordelen en moeten altijd een arts raadplegen voor medisch advies.

FAQs for Antabuse Generiek

1. Wat is Antabuse Generiek en hoe werkt het?

Antabuse Generiek is een medicijn dat disulfiram bevat. Het wordt gebruikt om alcoholverslaving te behandelen. Disulfiram zorgt ervoor dat het lichaam alcohol niet goed kan afbreken, wat leidt tot onaangename bijwerkingen als iemand alcohol drinkt.

2. Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Antabuse Generiek?

Enkele veelvoorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, hoofdpijn en vermoeidheid. Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

3. Hoe moet ik Antabuse Generiek innemen?

U dient Antabuse Generiek zoals voorgeschreven door uw arts in te nemen. Meestal wordt het eenmaal per dag ingenomen, bij voorkeur 's morgens. Het is belangrijk om alcohol te vermijden tijdens de behandeling met Antabuse Generiek, omdat dit ernstige reacties kan veroorzaken.

4. Kan ik Antabuse Generiek gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Nee, het wordt afgeraden om Antabuse Generiek te gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Raadpleeg uw arts voor alternatieve behandelingsopties.

5. Hoe lang moet ik Antabuse Generiek blijven gebruiken?

De duur van de behandeling kan variëren en wordt bepaald door uw arts. Het is belangrijk om de voorgeschreven behandeling volledig te volgen, zelfs als u zich beter voelt.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA