Winkelwagen 0
Levitra Soft Tabs (Vardenafil HCl) - Beste plek om online te kopen in Nederland

Levitra Soft Tabs (Vardenafil HCl) - Beste plek om online te kopen in Nederland

Levitra Soft Tabs is a medication designed to treat erectile dysfunction by increasing blood flow to the penis, resulting in improved sexual performance. In de Nederlandse taal, dit medicijn verbetert de seksuele prestaties door de bloedtoevoer naar de penis te vergroten en zo erectiestoornissen te behandelen.

Actief bestanddeel: Vardenafil

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Levitra Soft Tabs

Productnaam Levitra Soft Tabs
Actief Bestanddeel Vardenafil
Gebruik Behandeling van erectiestoornissen
Dosering Verkrijgbaar in 10mg en 20mg
Werkingstijd Binnen 15-30 minuten
Effectduur Tot 5 uur
Vorm Oromucosaal smelttablet

Wat zijn Levitra Soft Tabs?

Levitra Soft Tabs zijn oromucosale smelttabletten ontworpen voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Deze tabletten bevatten het actieve ingrediënt Vardenafil en bieden een snelle werking door onder de tong te smelten, waardoor het medicijn direct in de bloedbaan wordt opgenomen.

Deze vorm van medicatie is bijzonder geschikt voor mannen die moeite hebben met het slikken van conventionele tabletten. Levitra Soft Tabs bieden een discrete en gemakkelijke manier om erectieproblemen te behandelen, zonder de noodzaak van water om het medicijn in te nemen.

De unieke samenstelling van Levitra Soft Tabs zorgt voor een snellere reactietijd dan traditionele orale tabletten, wat het een populaire keuze maakt voor mannen die op zoek zijn naar onmiddellijke verlichting van erectiestoornissen.

Actieve Bestanddeel: Vardenafil

Vardenafil, het actieve ingrediënt in Levitra Soft Tabs, behoort tot een klasse van geneesmiddelen bekend als fosfodiësterase type 5 (PDE5)-remmers. Het helpt bij het verkrijgen en behouden van een erectie door de bloedtoevoer naar de penis te verbeteren.

Dit medicijn werkt door de werking van PDE5 te remmen, een enzym dat verantwoordelijk is voor het verminderen van de bloedstroom naar de penis. Door de remming van PDE5 kan vardenafil de bloedvaten ontspannen, wat een verbeterde bloedstroom mogelijk maakt en zo bijdraagt aan een effectieve erectie.

Hoewel vardenafil effectief is bij de behandeling van erectiestoornissen, is seksuele stimulatie nog steeds nodig om een erectie te verkrijgen. Het medicijn werkt niet zonder seksuele prikkeling.

Hoe werkt Vardenafil?

Vardenafil werkt door de bloedvaten in de penis te ontspannen, wat leidt tot een verbeterde bloedstroom wanneer er seksuele opwinding is. Dit resulteert in een sterkere en langdurigere erectie, waardoor seksuele prestaties worden verbeterd.

Het effect van vardenafil begint binnen 15-30 minuten na inname en kan tot 5 uur duren. Dit maakt het een handige optie voor mannen die op zoek zijn naar een medicijn met een snelle werking en een duurzaam effect.

Dosering en Toediening

Levitra Soft Tabs zijn verkrijgbaar in doseringen van 10mg en 20mg. De aanbevolen startdosis is gewoonlijk 10mg, maar dit kan aangepast worden afhankelijk van de individuele reactie en tolerantie van de patiënt.

Het medicijn dient ongeveer 25 tot 60 minuten voor de seksuele activiteit genomen te worden. Het kan met of zonder voedsel worden ingenomen, maar het is belangrijk om te onthouden dat vetrijk voedsel de effectiviteit van het medicijn kan verminderen.

Neem niet meer dan één dosis per dag. Overschrijding van de aanbevolen dosis kan het risico op bijwerkingen verhogen.

Wanneer en Hoe te Nemen

Levitra Soft Tabs dienen onder de tong te worden geplaatst en daar te laten smelten. Dit zorgt voor een snelle opname van het medicijn in de bloedbaan, waardoor het sneller werkt dan conventionele tabletten.

Het is het beste om het medicijn ongeveer 25 tot 60 minuten voor de geplande seksuele activiteit in te nemen. Vermijd het gebruik van grote hoeveelheden alcohol bij het nemen van Levitra Soft Tabs, omdat dit de effectiviteit kan verminderen en het risico op bijwerkingen kan verhogen.

Mogelijke Bijwerkingen

Net als bij elk medicijn, kunnen er bij het gebruik van Levitra Soft Tabs bijwerkingen optreden. Veelvoorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, duizeligheid, blozen, een verstopte neus, dyspepsie en soms een lichte visuele verstoring.

Deze bijwerkingen zijn meestal mild en van korte duur. Echter, als u ernstige bijwerkingen ervaart zoals een erectie die langer dan 4 uur aanhoudt, plotseling verlies van zicht of gehoor, moet u onmiddellijk medische hulp zoeken.

Het is belangrijk om op te merken dat niet iedereen deze bijwerkingen zal ervaren, en sommige mannen kunnen helemaal geen bijwerkingen ondervinden.

 • Voordelen:
  • Snelle werking (binnen 15-30 minuten)
  • Gemakkelijk in te nemen smelttablet
  • Effectieve behandeling voor erectiestoornissen
 • Nadelen:
  • Mogelijke bijwerkingen zoals hoofdpijn en blozen
  • Interacties met bepaalde medicijnen en alcohol
  • Niet geschikt voor mannen met bepaalde gezondheidsproblemen

Wat te Doen bij Bijwerkingen

Bij het ervaren van milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn of blozen, wordt aangeraden om te rusten en veel water te drinken. Deze symptomen verdwijnen meestal vanzelf. Bij aanhoudende of ernstige bijwerkingen is het belangrijk om onmiddellijk medische hulp in te schakelen.

Als u een erectie ervaart die langer dan 4 uur aanhoudt, moet u onmiddellijk medische hulp zoeken, aangezien dit een teken kan zijn van een ernstige aandoening die priapisme wordt genoemd.

Interacties met Andere Medicijnen

Levitra Soft Tabs kunnen interageren met bepaalde medicijnen, waaronder nitraten (gebruikt voor pijn op de borst), sommige anti-aritmica, en andere medicijnen die worden gebruikt voor erectiestoornissen. Het combineren van deze medicijnen kan gevaarlijk zijn en moet vermeden worden.

Het is ook belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen, inclusief kruidenpreparaten en supplementen, die u gebruikt voordat u Levitra Soft Tabs gaat gebruiken. Dit helpt het risico op ongewenste interacties te minimaliseren.

Alcohol kan ook de effectiviteit van Levitra Soft Tabs verminderen en het risico op bijwerkingen verhogen, dus het is raadzaam om het gebruik van alcohol te beperken of te vermijden tijdens het gebruik van dit medicijn.

Alcohol en Levitra Soft Tabs

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van alcohol wanneer u Levitra Soft Tabs gebruikt. Alcohol kan de bloeddruk verlagen, wat kan leiden tot duizeligheid of flauwvallen, vooral in combinatie met dit medicijn.

Moderate consumptie van alcohol wordt over het algemeen als veilig beschouwd, maar het is het beste om grote hoeveelheden alcohol te vermijden, aangezien dit de kans op bijwerkingen kan vergroten en de effectiviteit van het medicijn kan verminderen.

Contra-indicaties en Voorzorgsmaatregelen

Levitra Soft Tabs zijn niet geschikt voor iedereen. Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals ernstige hart- of leverziekten, lage bloeddruk, of recente geschiedenis van een beroerte of hartinfarct, moeten dit medicijn vermijden.

Het is ook niet aanbevolen voor mannen die allergisch zijn voor vardenafil of een van de andere ingrediënten in Levitra Soft Tabs. Voorzichtigheid is geboden bij mannen met aandoeningen die vatbaar zijn voor priapisme, zoals sikkelcelanemie, multipel myeloom of leukemie.

Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met het gebruik van Levitra Soft Tabs, vooral als u lijdt aan chronische gezondheidsproblemen of andere medicijnen gebruikt.

Speciale Waarschuwingen

Mannen met een voorgeschiedenis van hartziekten moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van Levitra Soft Tabs, aangezien seksuele activiteit een extra belasting voor het hart kan zijn. Als u pijn op de borst of andere symptomen gerelateerd aan hartproblemen ervaart tijdens seksuele activiteit, stop dan onmiddellijk en zoek medische hulp.

Levitra Soft Tabs zijn niet bedoeld voor gebruik door vrouwen of kinderen. Mannen ouder dan 65 jaar of met ernstige nieraandoeningen kunnen lagere doseringen van dit medicijn nodig hebben.

Online Aankoop van Levitra Soft Tabs

Het kopen van Levitra Soft Tabs online biedt gemak en discretie. Veel online apotheken bieden dit medicijn zonder recept aan, maar het is belangrijk om te zorgen dat u het koopt bij een betrouwbare en gecertificeerde apotheek.

Online aankoop stelt u in staat om de medicatie te ontvangen in de privacy van uw eigen huis, wat een aantrekkelijke optie kan zijn voor veel mannen die zich ongemakkelijk voelen bij het bespreken van erectiestoornissen in een fysieke apotheek.

Let echter op voor valse of nagemaakte medicijnen. Het is essentieel om de authenticiteit van het product te verifiëren voordat u het aanschaft.

Waarom Kiezen voor Online Apotheken?

Online apotheken bieden vaak lagere prijzen dan fysieke apotheken, wat een aantrekkelijke besparing kan zijn. Bovendien bieden ze vaak meer privacy en discretie, wat belangrijk kan zijn voor patiënten die zich ongemakkelijk voelen bij het bespreken van hun medische aandoeningen.

Online apotheken bieden ook het gemak van thuisbezorging, wat tijdbesparend en handig is, vooral voor mensen met een druk schema of beperkte toegang tot fysieke apotheken.

FAQs for Levitra Soft Tabs

1. Wat zijn Levitra Soft Tabs?

Levitra Soft Tabs zijn een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Ze bevatten de werkzame stof vardenafil en worden ingenomen via de mond. Deze tabletten zijn bedoeld om de bloedstroom naar de penis te verhogen en zo erecties te bevorderen.

2. Hoe moet ik Levitra Soft Tabs innemen?

Levitra Soft Tabs moeten onder de tong worden geplaatst en daar oplossen. U hoeft ze niet met water in te nemen. Het wordt aanbevolen om de tablet ongeveer 15-30 minuten voor de geplande seksuele activiteit in te nemen. De aanbevolen dosering kan variëren, dus raadpleeg altijd uw arts voor het juiste advies.

3. Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Levitra Soft Tabs?

Net als bij elk geneesmiddel kunnen er bijwerkingen optreden. De veel voorkomende bijwerkingen van Levitra Soft Tabs zijn onder andere hoofdpijn, duizeligheid, blozen, verstopte neus en spijsverteringsproblemen. Als u ernstige bijwerkingen ervaart, zoals een langdurige erectie die langer dan 4 uur aanhoudt, neem dan onmiddellijk contact op met een arts.

4. Kan ik Levitra Soft Tabs online kopen in Nederland?

Ja, u kunt Levitra Soft Tabs online kopen in Nederland, maar dit moet gebeuren op voorschrift van een geregistreerde arts. Het is belangrijk om alleen legitieme en betrouwbare online apotheken te gebruiken om ervoor te zorgen dat u een authentiek product ontvangt dat veilig is voor gebruik.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA