Winkelwagen 0
Aralen Generiek (Chloroquine Fosfaat) - Online Bestellen in

Aralen Generiek (Chloroquine Fosfaat) - Online Bestellen in

Aralen Generiek is a medication used to treat certain types of malaria infections. It works by stopping the growth of the malaria parasite in the body, effectively treating the disease and helping individuals recover from its symptoms.

Actief bestanddeel: Chloroquine

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Aralen Generiek

Algemene Informatie over Aralen Generiek

Aralen Generiek, bekend als een effectief anti-malaria medicijn, wordt ook gebruikt voor de behandeling van bepaalde auto-immuunziekten. Het actieve bestanddeel, chloroquine, heeft een lange geschiedenis in de medische wereld en staat bekend om zijn effectiviteit en relatieve veiligheid bij juist gebruik.

Naast het primaire gebruik in de behandeling van malaria, wordt Aralen Generiek ook ingezet bij aandoeningen zoals reumatoïde artritis en lupus erythematosus. Dit medicijn biedt een alternatief voor patiënten die gevoelig zijn voor bepaalde andere medicijnen of bij wie andere behandelingen niet effectief zijn gebleken.

Als generiek medicijn biedt Aralen een kosteneffectieve oplossing voor patiënten en zorgverleners, zonder in te leveren op kwaliteit en effectiviteit. Het is essentieel dat dit medicijn wordt ingenomen zoals voorgeschreven door een gezondheidsprofessional.

Wat is Aralen Generiek?

Aralen Generiek is een medicijn dat voornamelijk wordt gebruikt voor de preventie en behandeling van malaria. Het actieve ingrediënt, chloroquinefosfaat, behoort tot de klasse van medicijnen genaamd antimalariamiddelen en heeft ook immunomodulerende eigenschappen.

Door de werking van bepaalde eiwitten in de malariaparasiet te remmen, helpt Aralen Generiek bij het voorkomen van de groei en reproductie van de parasiet in het menselijk lichaam. Dit maakt het een cruciaal medicijn in gebieden waar malaria endemisch is.

Hoe werkt Aralen Generiek?

Aralen Generiek werkt door de groei van de malariaparasieten in de rode bloedcellen van het menselijk lichaam te remmen. Het actieve ingrediënt, chloroquine, interfereert met de eiwitsynthese van de parasiet, waardoor deze zich niet kan vermenigvuldigen en verspreiden.

De immunomodulerende effecten van Aralen Generiek maken het ook effectief in de behandeling van auto-immuunziekten zoals reumatoïde artritis en lupus, waar het helpt de ontsteking en pijn te verminderen.

Voordelen van Aralen Generiek Gebruik

Aralen Generiek biedt verschillende voordelen voor patiënten die lijden aan malaria of bepaalde auto-immuunziekten:

 • Effectieve behandeling en preventie van malaria
 • Verlichting van symptomen van auto-immuunziekten
 • Goed verdraagbaar bij correct gebruik

Medische Informatie

Het correcte gebruik van Aralen Generiek vereist kennis van de medische aspecten, waaronder indicaties, contra-indicaties, bijwerkingen en interacties met andere medicijnen. Een zorgvuldige afweging van deze factoren zorgt voor een veilige en effectieve behandeling.

Het is belangrijk dat patiënten en zorgverleners op de hoogte zijn van de mogelijke risico's en hoe deze te beheersen. Dit geldt met name voor patiënten met bestaande gezondheidsaandoeningen of die andere medicijnen gebruiken.

Indicaties voor Gebruik

Aralen Generiek is geïndiceerd voor de behandeling en preventie van malaria. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van auto-immuunziekten zoals reumatoïde artritis en systemische lupus erythematosus.

De inname van Aralen Generiek dient te gebeuren onder medisch toezicht, vooral bij patiënten met pre-existente aandoeningen zoals lever- of nierziekten.

Contra-indicaties en Voorzorgsmaatregelen

Aralen Generiek is gecontra-indiceerd bij patiënten met bekende overgevoeligheid voor chloroquine of soortgelijke medicijnen. Extra voorzichtigheid is geboden bij patiënten met lever- of nierziekten, aandoeningen van het zenuwstelsel, of een geschiedenis van oogaandoeningen.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, dienen dit medicijn alleen te gebruiken na overleg met hun arts.

Mogelijke Bijwerkingen

Hoewel Aralen Generiek over het algemeen goed verdragen wordt, kunnen er bijwerkingen optreden. Deze variëren van mild tot ernstig en kunnen de kwaliteit van leven van de patiënt beïnvloeden.

Het is belangrijk voor patiënten om zich bewust te zijn van deze mogelijke bijwerkingen en om medisch advies in te winnen als ze optreden.

Soms voorkomende bijwerkingen

 • Milde maagklachten
 • Hoofdpijn
 • Duizeligheid

Zeldzame bijwerkingen

 • Huiduitslag
 • Veranderingen in het gezichtsvermogen
 • Neuromusculaire aandoeningen

Zeer zeldzame bijwerkingen

 • Ernstige allergische reacties
 • Bloedbeeldafwijkingen
 • Cardiovasculaire complicaties

Interacties met Andere Medicijnen

Aralen Generiek kan interacties aangaan met andere medicijnen, wat de effectiviteit kan beïnvloeden of het risico op bijwerkingen kan verhogen. Het is essentieel dat patiënten hun arts informeren over alle medicijnen die ze gebruiken.

Specifieke aandacht moet worden besteed aan medicijnen die het QT-interval kunnen verlengen, bepaalde antibiotica en medicijnen voor epilepsie of diabetes.

Gebruiksaanwijzing

Correct gebruik van Aralen Generiek is cruciaal voor de effectiviteit en veiligheid van de behandeling. Dit omvat het volgen van de voorgeschreven dosering, toediening en speciale instructies voor verschillende patiëntgroepen.

Door de aanbevelingen en instructies voor gebruik zorgvuldig op te volgen, kunnen patiënten de maximale voordelen van de behandeling ervaren met een minimaal risico op bijwerkingen.

Dosering en Toediening

De dosering van Aralen Generiek is afhankelijk van de specifieke indicatie en de gezondheidstoestand van de patiënt. Het is van cruciaal belang dat de dosering wordt gevolgd zoals voorgeschreven door de arts.

Typisch wordt Aralen Generiek oraal ingenomen met voldoende water. Bij de behandeling van malaria is het vaak nodig om te starten met een hogere dosis, gevolgd door een onderhoudsdosis.

Aanbevelingen voor Gebruik

Het is aan te raden Aralen Generiek in te nemen met voedsel of melk om maagklachten te verminderen. Patiënten dienen direct zonlicht te vermijden en beschermende kleding of zonnebrandcrème te gebruiken, aangezien chloroquine de huid gevoeliger kan maken voor zonlicht.

Bij langdurig gebruik is regelmatige monitoring van de ogen en bloedwaarden aanbevolen om mogelijke bijwerkingen vroegtijdig te detecteren.

Wat te doen bij Vergeten Dosis

Consistentie in de dosering is cruciaal voor de effectiviteit van de behandeling, vooral bij de preventie van malaria.

Speciale Instructies voor Verschillende Patiëntgroepen

Voor kinderen, ouderen en patiënten met lever- of nierziekten kunnen speciale doseringsaanpassingen nodig zijn. Deze patiëntengroepen vereisen vaak zorgvuldige monitoring en een individueel aangepast behandelplan.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven dienen Aralen Generiek alleen te gebruiken na grondig overleg met hun arts, vanwege mogelijke risico's voor de foetus of de baby.

Aankoop en Verkrijgbaarheid

Aralen Generiek is beschikbaar in veel apotheken en kan ook online worden aangeschaft. De toegankelijkheid en betaalbaarheid van generieke medicijnen, zoals Aralen, maken ze een aantrekkelijke optie voor veel patiënten.

Wanneer u Aralen Generiek aanschaft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u het van een betrouwbare bron koopt, om de kwaliteit en authenticiteit van het medicijn te waarborgen.

Hoe en Waar Aralen Generiek Kopen

Aralen Generiek is verkrijgbaar bij de meeste apotheken. Het kan ook online worden aangeschaft bij erkende online apotheken, wat een gemakkelijke optie biedt voor patiënten die niet gemakkelijk naar een fysieke apotheek kunnen gaan.

Bij het online kopen is het belangrijk om zorgvuldig de authenticiteit van de website en de legaliteit van het aanbod te controleren.

Receptvereisten

Aralen Generiek is in de meeste landen alleen op recept verkrijgbaar. Dit betekent dat een consultatie met een arts nodig is voordat het medicijn kan worden verkregen. Het recept zorgt ervoor dat het medicijn correct en veilig wordt gebruikt.

Het is essentieel om het medicijn niet zonder recept te gebruiken of te kopen van niet-geverifieerde bronnen.

Online Apotheken en Prijsinformatie

De prijs van Aralen Generiek kan variëren afhankelijk van de apotheek en de locatie. Online apotheken kunnen concurrerende prijzen bieden, maar het is belangrijk om de leveringskosten en -tijden te overwegen.

Controleer altijd de geloofwaardigheid van online apotheken en zorg ervoor dat ze legitiem zijn voordat u een aankoop doet.

Contact en Klantenservice

Bij vragen of zorgen over het gebruik van Aralen Generiek is het belangrijk om contact op te nemen met een gezondheidsprofessional. Zij kunnen deskundig advies en begeleiding bieden over de behandeling en het gebruik van dit medicijn.

Vraag het de Webapotheker

Voor specifieke vragen over Aralen Generiek of andere medicijnen, bieden veel online apotheken de mogelijkheid om een webapotheker te raadplegen. Deze dienst kan nuttige informatie en advies bieden vanuit het comfort van uw eigen huis.

Meer Informatie en Advies

Extra informatie over Aralen Generiek kan worden gevonden op de website van de fabrikant, medische databases en door het raadplegen van gezondheidszorgprofessionals. Het is altijd raadzaam om informatie uit betrouwbare bronnen te halen.

Bij twijfel of zorgen is het raadzaam om direct contact op te nemen met uw arts of apotheker voor professioneel medisch advies.

Frequently Asked Questions over Aralen Generiek

Hoe werkt Aralen Generiek?

Aralen Generiek bevat het actieve ingrediënt chloroquine, dat helpt bij de behandeling van malaria door de parasieten in het lichaam te doden.

Wanneer moet ik Aralen Generiek innemen?

Uw arts zal u de juiste dosering en het juiste schema voor Aralen Generiek voorschrijven, afhankelijk van uw aandoening. Volg strikt de aanwijzingen van uw arts of de bijsluiter.

Zijn er bijwerkingen van Aralen Generiek?

Ja, Aralen Generiek kan bijwerkingen hebben, zoals misselijkheid, braken, hoofdpijn en huiduitslag. Raadpleeg uw arts als u last krijgt van ongewenste bijwerkingen.

Kan ik Aralen Generiek zonder recept krijgen?

Nee, Aralen Generiek is meestal alleen verkrijgbaar op recept van een arts. Gebruik het alleen zoals voorgeschreven.

Mag ik Aralen Generiek gebruiken tijdens de zwangerschap?

Gebruik Aralen Generiek niet tijdens de zwangerschap, tenzij uw arts dit specifiek heeft voorgeschreven en de voordelen opwegen tegen de risico's.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA