Winkelwagen 0

Terugbetaling

Uw recht op een veilige aankoop is voor ons belangrijk. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, of als het product beschadigd aankomt, bieden wij u 100% terugbetaling van het betaalde bedrag binnen 30 dagen of de optie om het bestelde product opnieuw te laten bezorgen.

Leveringstermijnen en -voorwaarden

De standaard levertijd is maximaal 21 werkdagen vanaf het moment van verzending (afhankelijk van de gekozen leveringsmethode). Als u het product niet binnen deze termijn ontvangt, of als uw bestelling wordt vastgehouden bij de douane, neem dan direct contact met ons op zodat we een oplossing kunnen vinden.

Voorwaarden voor terugbetaling

Terugbetaling van het product is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst onder de volgende voorwaarden:

  • Het ontvangen product is beschadigd of defect;
  • U heeft een product ontvangen dat u niet heeft besteld.

Wij verzoeken u het product in de originele, ongeopende en ongebruikte verpakking te retourneren, samen met alle bijbehorende accessoires. Terugzending moet vooraf worden geregeld met ons klantenserviceteam.

Beperkingen voor retournering

Helaas kunnen wij geen retourzendingen accepteren voor producten die zijn geopend of waarvoor de retourperiode van 30 dagen is verstreken.

Contacteer ons ondersteuningsteam

Voor verdere informatie, vragen of hulp staat ons klantenserviceteam tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele onduidelijkheden of verdere uitleg.