Winkelwagen 0
Generieke Priligy (Dapoxetine) kopen in Nederland zonder voorschrift

Generieke Priligy (Dapoxetine) kopen in Nederland zonder voorschrift

Priligy Generiek is een effectief medicijn dat wordt gebruikt om vroegtijdige ejaculatie bij mannen te behandelen. Het verhoogt de controle over het ejaculatieproces, wat leidt tot een bevredigender seksuele ervaring voor zowel de man als zijn partner.

Actief bestanddeel: Dapoxetine

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Priligy Generiek

Priligy Generiek Producteigenschappen
Naam Priligy Generiek
Actieve Ingrediënt Dapoxetine
Dosering 30mg, 60mg
Effect Duur 1-3 uur
Gebruik Behandeling van vroegtijdige ejaculatie

Wat is Priligy Generiek?

Priligy Generiek, met het actieve ingrediënt dapoxetine, is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie bij mannen. Dit medicijn helpt om de tijd te verlengen voordat een man ejaculeert en kan de controle over de ejaculatie verbeteren. Het wordt voornamelijk gebruikt door mannen die vinden dat ze niet genoeg seksuele bevrediging ervaren vanwege te snelle ejaculatie.

Priligy Generiek behoort tot de klasse van Selectieve Serotonine Heropname Remmers (SSRI's), oorspronkelijk ontwikkeld als antidepressiva. Dapoxetine, het hoofdbestanddeel, werkt door het verhogen van de serotonineniveaus in de hersenen, wat helpt bij het verlengen van de ejaculatie tijd.

Het generieke aspect van Priligy wijst erop dat het dezelfde actieve ingrediënten bevat als de originele merkversie, maar vaak tegen een lagere prijs. Dit maakt het een toegankelijke optie voor veel patiënten die lijden aan vroegtijdige ejaculatie.

Hoe werkt Priligy Generiek?

Priligy Generiek werkt door het beïnvloeden van serotonineniveaus in de hersenen. Serotonine is een neurotransmitter die een rol speelt in stemming en emoties. Een verhoogd niveau van serotonine helpt bij het uitstellen van de ejaculatie reflex, waardoor mannen meer controle hebben over hun ejaculatie.

Dapoxetine, het actieve bestanddeel in Priligy, wordt snel geabsorbeerd en geëlimineerd uit het lichaam, waardoor het een ideaal middel is voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie. Het begint meestal te werken binnen 1 tot 3 uur na inname en heeft een kortetermijneffect, wat betekent dat het alleen genomen hoeft te worden als het nodig is.

Door de serotonineniveaus te verhogen, draagt Priligy Generiek bij aan een verlengde tijd tot ejaculatie, wat resulteert in een meer bevredigende seksuele ervaring voor zowel de man als zijn partner.

Gebruiksaanwijzing: Hoe en Wanneer Priligy Innemen

Priligy Generiek moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts. De aanbevolen startdosering is meestal 30mg, die kan worden verhoogd tot 60mg afhankelijk van de effectiviteit en verdraagbaarheid.

Het medicijn moet 1 tot 3 uur voor seksuele activiteit worden ingenomen, met of zonder voedsel. Het is niet bedoeld voor dagelijks gebruik en moet alleen worden ingenomen als seksuele activiteit is gepland.

Het is belangrijk om geen alcohol te gebruiken bij het innemen van Priligy Generiek, aangezien dit de kans op bijwerkingen zoals duizeligheid en bewustzijnsverlies kan vergroten. Bovendien moet men voorzichtig zijn bij het combineren van dit medicijn met andere geneesmiddelen, vooral die welke serotonine beïnvloeden.

Mogelijke Bijwerkingen van Priligy Generiek

Zoals bij elk medicijn, kan Priligy Generiek bijwerkingen hebben. Veel voorkomende bijwerkingen zijn onder meer duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid, en diarree. Deze bijwerkingen zijn meestal mild tot matig en gaan vaak vanzelf over.

Sommige mannen kunnen ook last krijgen van verminderd libido of moeilijkheden met het krijgen van een erectie. Hoewel dit minder vaak voorkomt, is het belangrijk om met een arts te praten als deze bijwerkingen aanhouden of problematisch worden.

Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam, maar kunnen bewustzijnsverlies of ernstige allergische reacties omvatten. In dergelijke gevallen moet onmiddellijk medische hulp worden gezocht.

Interactie van Priligy met Andere Medicijnen

Priligy Generiek kan interacties aangaan met bepaalde medicijnen, waardoor de effectiviteit ervan wordt beïnvloed of het risico op bijwerkingen wordt verhoogd. Het is essentieel om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt voordat u met Priligy begint.

Geneesmiddelen die moeten worden vermeden in combinatie met Priligy zijn onder andere MAO-remmers, andere SSRI's, bepaalde pijnstillers, en medicijnen voor de behandeling van schimmelinfecties en HIV. De combinatie van deze medicijnen met Priligy kan leiden tot ernstige bijwerkingen zoals het serotoninesyndroom.

Daarnaast kan Priligy de effecten van alcohol versterken, wat kan leiden tot verhoogde duizeligheid en zelfs flauwvallen. Het is daarom raadzaam om alcohol te vermijden tijdens het gebruik van dit medicijn.

Voor Wie is Priligy Generiek Geschikt?

Priligy Generiek is geschikt voor volwassen mannen tussen de 18 en 64 jaar die lijden aan vroegtijdige ejaculatie. Het is specifiek bedoeld voor mannen die binnen 2 minuten na penetratie ejaculeren of voor wie vroegtijdige ejaculatie psychologische stress en problemen in seksuele relaties veroorzaakt.

Het is niet geschikt voor mannen die hartproblemen hebben, leverziekte, of die gevoelig zijn voor deactieve ingrediënten in het medicijn. Vrouwen en kinderen mogen dit medicijn niet gebruiken.

Voor het starten met Priligy is het belangrijk om een grondige medische evaluatie te ondergaan om te bepalen of dit medicijn geschikt is voor uw specifieke situatie.

Veelgestelde Vragen over Priligy Generiek

Er zijn veel vragen die patiënten kunnen hebben over Priligy Generiek. Enkele van de meest gestelde vragen zijn over de effectiviteit, bijwerkingen, en hoe het medicijn te gebruiken. Het is essentieel om deze vragen te bespreken met een gezondheidsdeskundige voor een beter begrip van het medicijn.

Een andere veelgestelde vraag gaat over de beschikbaarheid en prijs van het medicijn. Als generieke versie van Priligy is het vaak goedkoper dan het merkproduct, maar beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van de regio en apotheek.

Patiënten vragen ook vaak over de veiligheid van het online kopen van Priligy Generiek. Het is belangrijk om alleen bij betrouwbare en geaccrediteerde apotheken te kopen om te garanderen dat het product authentiek en veilig is.

Waarom Priligy Generiek Kopen bij Onze Online Apotheek?

Onze online apotheek biedt verschillende voordelen voor het kopen van Priligy Generiek. Ten eerste bieden we concurrerende prijzen en zorgen we voor een discrete en snelle levering van het medicijn.

We garanderen ook de authenticiteit en kwaliteit van onze producten. Al onze medicijnen zijn goedgekeurd en voldoen aan de regelgevende standaarden.

Bovendien bieden we uitgebreide klantenservice en ondersteuning. Ons team van gekwalificeerde professionals staat klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven over het juiste gebruik van Priligy Generiek.

Hoe Priligy Generiek Online Veilig Kopen?

Het veilig online kopen van Priligy Generiek vereist voorzichtigheid en onderzoek. Het is belangrijk om te kopen bij een betrouwbare en geaccrediteerde online apotheek. Controleer of de apotheek een licentie heeft en beoordelingen van andere klanten om de betrouwbaarheid te bevestigen.

Zorg ervoor dat u een recept heeft van een gekwalificeerde gezondheidszorgprofessional voordat u het medicijn koopt. Dit zorgt ervoor dat Priligy Generiek geschikt is voor uw situatie en vermindert het risico op ongewenste bijwerkingen.

Bescherm uw persoonlijke en financiële gegevens door te controleren of de website veilige betalingsmethoden biedt en uw privacy respecteert.

Klantervaringen met Priligy Generiek

Klantervaringen met Priligy Generiek zijn over het algemeen positief. Veel mannen melden een significante verbetering in hun controle over ejaculatie en een verhoogde tevredenheid in hun seksleven.

Sommige klanten hebben echter bijwerkingen ervaren, zoals duizeligheid of hoofdpijn. Het is belangrijk om deze ervaringen te delen met een arts om te bepalen of Priligy Generiek geschikt is voor uw behoeften.

Over het algemeen waarderen klanten de beschikbaarheid van een generieke versie van Priligy, wat een kosteneffectieve optie biedt voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie.

FAQs

1. Wat is Priligy Generiek?

Priligy Generiek is een medicijn dat de werkzame stof dapoxetine bevat. Het wordt gebruikt voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing (premature ejaculatie) bij mannen.

2. Hoe werkt Priligy Generiek?

Priligy Generiek behoort tot de klasse van geneesmiddelen die bekend staan als selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's). Het verhoogt de hoeveelheid serotonine in de hersenen, wat kan helpen bij het vertragen van de zaadlozing en het verlengen van de seksuele activiteit.

3. Is Priligy Generiek veilig te gebruiken?

Priligy Generiek is over het algemeen veilig, maar het moet worden voorgeschreven door een arts. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en eventuele bijwerkingen met uw arts te bespreken. Niet iedereen komt in aanmerking voor dit medicijn, dus raadpleeg altijd een medische professional.

4. Hoe neem ik Priligy Generiek in?

De gebruikelijke dosering van Priligy Generiek is één tablet, 1 tot 3 uur voor de seksuele activiteit, met een glas water. Overschrijd de aanbevolen dosis niet en raadpleeg uw arts voor specifieke instructies.

5. Welke bijwerkingen kan ik verwachten?

Mogelijke bijwerkingen van Priligy Generiek kunnen zijn: duizeligheid, misselijkheid, hoofdpijn, vermoeidheid en wazig zicht. Raadpleeg onmiddellijk een arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

6. Kan ik Priligy Generiek online kopen?

Ja, Priligy Generiek is verkrijgbaar bij geregistreerde online apotheken, maar alleen op voorschrift van een arts. Zorg ervoor dat u het medicijn koopt van een betrouwbare bron en volg de aanwijzingen van uw arts strikt op.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA