Winkelwagen 0
Flagyl Generiek kopen in Nederland - Metronidazol zonder recept

Flagyl Generiek kopen in Nederland - Metronidazol zonder recept

Flagyl Generiek is een generieke versie van het medicijn metronidazol, dat wordt gebruikt om verschillende bacteriële en protozoaire infecties te behandelen. Het werkt door de groei van schadelijke micro-organismen te remmen, wat leidt tot een effectieve bestrijding van infecties in het lichaam.

Actief bestanddeel: Metronidazole

 • Verzending 4-9 dagen
 • Betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Gratis levering voor bestellingen boven €200.00

Flagyl Generiek

Productnaam Flagyl Generiek
Werkzame Stof Metronidazol
Indicaties Bacteriële infecties, Protozoaire infecties
Dosering Varieert per indicatie
Vorm Tabletten, Suspensie, Infuus
Contra-indicaties Leverziekte, Overgevoeligheid voor Metronidazol
Bijwerkingen Maag-darmklachten, Hoofdpijn, Huiduitslag
Interacties Alcohol, Bepaalde medicijnen (anticoagulantia, lithium)
Zwangerschap en Borstvoeding Consulteer een arts
Rijvaardigheid Verminderd (duizeligheid en verwarring mogelijk)

Wat is Flagyl Generiek?

Flagyl Generiek, met Metronidazol als actief bestanddeel, is een veelgebruikt medicijn voor de behandeling van bacteriële en protozoaire infecties. Het is effectief tegen een breed scala aan pathogenen en wordt vaak voorgeschreven door artsen vanwege zijn bewezen effectiviteit.

Dit generieke geneesmiddel biedt een betaalbaar alternatief voor de merkversie, Flagyl, zonder in te boeten aan kwaliteit of effectiviteit. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten, suspensies en infusen, om aan de uiteenlopende behoeften van patiënten te voldoen.

De veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Flagyl Generiek maken het een essentieel medicijn in de strijd tegen infecties. Het werkt door de groei en verspreiding van bacteriën en protozoa te remmen, waardoor de infectie effectief wordt aangepakt.

De Werkzame Stof: Metronidazol

Metronidazol, de werkzame stof in Flagyl Generiek, is een krachtig antibioticum en antiprotozoair middel. Het is bijzonder effectief tegen anaerobe bacteriën, die zonder zuurstof overleven, en tegen bepaalde protozoa.

De werking van Metronidazol berust op het vermogen om in de cellen van micro-organismen door te dringen en hun DNA te beschadigen. Dit unieke werkingsmechanisme maakt het een onmisbaar middel in de behandeling van diverse infectieziekten.

Voordelen van Flagyl Generiek

 • Breed spectrum van activiteit tegen bacteriën en protozoa
 • Betaalbaar alternatief voor merkmedicijnen
 • Verkrijgbaar in verschillende toedieningsvormen

Gebruik en Dosering van Flagyl Generiek

Flagyl Generiek wordt gebruikt voor de behandeling van diverse infecties en de dosering varieert afhankelijk van de aard en ernst van de infectie. Het is van cruciaal belang dat patiënten de aanwijzingen van hun arts nauwkeurig volgen om de beste resultaten te bereiken.

De juiste dosering en duur van de behandeling zijn essentieel voor de effectiviteit van het medicijn. Overschrijding van de aanbevolen dosering kan het risico op bijwerkingen verhogen, terwijl een onvolledige kuur tot resistentie kan leiden.

Het is belangrijk dat patiënten begrijpen hoe en wanneer ze Flagyl Generiek moeten innemen. Consistentie in de inname en het volgen van de instructies van de arts zorgen voor de hoogste effectiviteit van de behandeling.

Hoe Flagyl Generiek In te Nemen

Flagyl Generiek moet worden ingenomen zoals voorgeschreven door de arts. Dit kan variëren van enkele dagen tot weken, afhankelijk van de aard van de infectie.

Het is aan te raden om het medicijn met voedsel in te nemen om maagklachten te verminderen. Het is ook belangrijk om het op regelmatige tijdstippen te nemen voor een constante bloedspiegel van het medicijn.

Adviezen voor Dosering

De dosering van Flagyl Generiek moet individueel worden aangepast op basis van de specifieke infectie en de gezondheidstoestand van de patiënt. Bij ernstige infecties kan een hogere dosering nodig zijn.

FAQs

1. Wat is Flagyl Generiek?

Flagyl Generiek is een generieke versie van het medicijn Flagyl, dat metronidazol als werkzame stof bevat. Het wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde bacteriële en parasitaire infecties.

2. Hoe moet ik Flagyl Generiek innemen?

De dosering en de duur van de behandeling met Flagyl Generiek kunnen variëren afhankelijk van uw medische aandoening. Raadpleeg altijd uw arts of apotheker voor de juiste doseringsinstructies.

3. Zijn er bijwerkingen van Flagyl Generiek?

Ja, net als bij elk medicijn kunnen er bijwerkingen optreden. Enkele veelvoorkomende bijwerkingen van Flagyl Generiek zijn misselijkheid, diarree, en een metaalsmaak in de mond. Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

4. Kan ik Flagyl Generiek gebruiken tijdens de zwangerschap?

Het is belangrijk om uw arts te raadplegen als u zwanger bent of zwanger wilt worden terwijl u Flagyl Generiek gebruikt. Uw arts kan de risico's en voordelen beoordelen voordat u het medicijn blijft innemen.

5. Hoe bewaar ik Flagyl Generiek?

Bewaar Flagyl Generiek op een koele, droge plaats bij kamertemperatuur. Zorg ervoor dat het buiten het bereik van kinderen wordt gehouden en volg de aanwijzingen op het etiket voor de juiste opslag.

Maak je eigen beoordeling

Website cijfer
Verzenden Tevredenheid
Prijs / Prestatie
Aanbeveling
CAPTCHA